TRAVELOG JEPUN

unnamed (2)

Baru bli buku ni utk peneman dlm flight both pergi dan balik..last2 baca 2 page je..hahah….Β Tapi best giler buku ni! Nk kna khatam kn jua

Assalamualaikum readers! Alhamdulillah Huda baru shj pulang dr Trip ke Jepun akhir bulan lepas. Ini merupakan Trip huda yang ke 11 (atau 12..dah tak ingat sbb bnyk sgt..lol)..

dan Alhamdulillah kali ini kami bukan sahaja diterbangkan ke Osaka.tetapi ke Kyoto dan Kobe juga!

Memang I must say that this is one of the best trip ever as compared to previous trip! Kami enjoy sgt2 dari awal sehingga habis..mane tak nya,semua fully sponsored dan kali ni mmg xbanyak kluar duit pun! daripada ticket kapal terbang MAS..sehingga penginapan

5 STARS + Transportation 5 STARS + Tour Guide 5 STARS + Makanan full Board 3x sehari 5 STARS + Hadiah Cenderahati 5 STARS!! aishhhh mmg total berstars lah sumer!

Next trip ke Beijing nih macammana lah gamaknya sebab company dah annuouce peruntukan RM3Juta daripada 2Juta..Allah! Mak pengsannn klu membayangkan trip tuh mcm mane nanti!

Ok, Here’s our first day di sana…ENJOY the pics ye!!

unnamed

Mikhail n Miqdad tinggal kjap di rumah Nenda & Atuk…we’ll see you in 6 days time ye!

space

unnamed (1)

Check in di Golden Lounge skjap..sedap mkn kt sini! Muke x sabar nk smpi Jepun! Yeay! ??????

space
unnamed (3)
Kansai Bound!! Excitednya first time dpt jejak Jepun! Tq Sahajidah Hai O Marketing! ???
unnamed (4)
Gambar first di Jepun dgn Cdm Cik Cida dulu! Ibu muda ni mmg sgt2 iolls Kagum!! ???
space
unnamed (5)
Diorang tahu2 je kami lapor..dpt sebiji kek sorang! Menarik btul cake ni..twirl n lembut!???
space
unnamed (6)
First stop apa lagi,kta makannn dulu!! Restoran Wadi Hana Kyoto..rupanya ade 2 branch shj di dunia up to date..satu di Bangi..tp rasa bselera btul dlm sejuk2 dpt roti canai handmade..mee goreng,teh tarik panas etc..mcm mamak!
space

sign